Pozvánka: Světový den mrtvice

Pokleslý ústní koutek, potíže s vyjadřováním a problémy s hybností ruky nebo nohy. Tak by se daly shrnout 3 nejčastější příznaky cévní mozkové příhody, krátce mrtvice. Mozková mrtvice je jedním z největších celosvětových zabijáků, a proto má i vlastní světový den, a to každý rok na 29. října. Letos si ho připomeneme online napříč Facebookem, Youtubem i Instagramem. Přidej se k nám!

Tričko FAST za pár odpovědí!

Na Facebooku Act FAST si připomeneme Světový den mrtvice už ve čtvrtek 27. října. Od rána budeš moci soutěžit o promo trička metody FAST – metody, která zachraňuje životy.

Pro získání trička je potřeba získat alespoň 4 body z celkových 9. V 7:15, 12:00 a 15:30 se na Facebookové stránce objeví vždy 3 kvízové otázky. Stačí svou odpověď napsat do komentáře a doufat, že je správná. Ze soutěžících náhodně vybereme až 10 šťastlivců, kterým tričko zašleme přímo domů.

Výsledky soutěže vyhlásíme 1. listopadu na Facebooku.


Napiš si o Strokieho a vyhraj!

Víte, že Act FAST má už také Instagram? Sdílíme na něm fotky s vámi (i bez vás) a balónku Strokie. Začni nás sledovat a napiš si o balónek mezi 17. a 31. říjnem a zapoj se do soutěže o vzdělávací tričko #actfast. Je stejně zářivě žluté jako balónek!

Ze všech zájemců náhodně vybereme 5 výherců, kterým kromě Strokieho přijde domů i zmíněné triko!


Sdílej Koutek a získej limitku!

Pomoz nám dostat informace o mozkové mrtvici a metodě FAST mezi více lidí! Sdílej na svých sockách videoklip Koutek. Když nás označíš (máme profil na Facebooku a Instagramu), nebo nám pošleš printscreen svého příspěvku z jiných sítí, můžeš získat jedinečné triko z limitované edice. Přesně takové, jako má MC Gey v klipu na sobě!

Využij svou šanci a sdílej klip mezi 17. a 31. říjnem. V úterý 1. listopadu se na Facebooku Act FAST dozvíš, jestli jsi mezi šťastnými 10 lidmi, kteří se stanou majiteli limitky.


Zkus zachránit babičku!

Znáš e-learning programu HOBIT? Ať už ano, nebo ne, radostně ti oznamujeme, že máme novinku. Online interaktivní hru, pomocí které si můžeš otestovat své znalosti závažných onemocnění. A za pár dní si budeš moci zkusit zahrát první modul.

Vznik webové stránky byl podpořen projektem JMK 062309/19/ORR „Rozšíření výzkumné sítě pro studium populačních intervencí v oblasti cévních mozkových příhod (CMP-NET)